“Macamana MuIut Pvaka Masih BoIeh K0men, Aj4r Sikit”- Aishah

Juara Gegar Vaganza 4 (GV4), Aishah memuat naik beberapa keIuhan hatinya di Instgram ekoran ters1nggvng dengan k0men ped4s netizen sejak Jumaat.

Jelas Aishah, ruangan media sosiaInya hanya untuk berk0ngsi rutin harian dan kerjayanya lantas mem0hon individu yang tidak berpvas hati dengannya segera beredar.

“Kalau ada yang tak senang membaca status I tak payah foIIow kerana lG I ini berkaitan dengan diri I, aktiviti I, muhasabah I tentang kehidupan sendiri.

“Semoga anda semua tenang dan bahagia dengan orang yang dikasihi.

“Boleh sesiapa beritahu saya macam mana muIut-muIut pu4ka yang I dah bIock masih boleh k0men dalam lG I? Ajar sikit macam mana nak lupvskan mereka ini selama-lamanya?” soal Aishah.

 

View this post on Instagram

 

Kadang2 I am fascinated lah dgn komen2 netizens ni,kalau komen pun nak maki hamun,tak ada fakta sekadar nak sindir kata org sengkek,tak ada job.Firstly,hina sangat ke orang yg tak kaya??Secondly,mana you tau kedudukan I mcm. mana??Hahahaha jangan sangka hanya kerana seseorang itu tak menunjukkan kekayaan mereka yg mereka itu sengkek ok.Selalunya,dari pemerhatian I,golongan baru kaya ni memang kecoh lebih semua nak tunjuk.Ada org yg I kenali,dah bergenerasi keluarganya dari kalangan berada relax je.Chill ok

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm) on

Terdahulu, Aishah menyatakan ketidakpvasan hatinya berhubung kisah permintaan maaf yang diperIekehkan.

Namun, Aishah tidak menyatakan secara khusus status berkenaan ditujukan kepada mana-mana pihak.

“Begitulah s4kitnya h4ti dan j1wa bila permintaan ma4f seperti dipermainkan dan diperIekehkan.

“Rasa terh1na kan… Makan dalam kan?” tulis Aishah pada Jumaat.

Dalam pada itu, Aishah turut meny1ndir segelintir goIongan yang gemar menayangkan kemewahan kepada umum dan sering melabelkan individu lain ‘sengk3k’.

“Kadang-kadang I am fascinated-lah dengan komen-komen netizens ni, kalau komen pun nak m4ki hamvn, tak ada f4kta sekadar nak s1ndir kata orang s3ngkek, tak ada j0b.

“Firstly, h1na sangat ke orang yang tak kaya? Secondly, mana you tau kedudukan I macam mana?

“Jangan sangka hanya kerana seseorang itu tak menunjukkan kekayaan mereka yang mereka itu sengkek ok.

“Selalunya, dari pemerhatian I, golongan baru kaya ni memang kec0h lebih semua nak tunjuk. Ada orang yang I kenali, dah bergenerasi keluarganya dari kalangan berada relax je. Chill ok,” pesan Aishah lagi.

Sumber: ig Aishah, gempak

Be the first to comment on "“Macamana MuIut Pvaka Masih BoIeh K0men, Aj4r Sikit”- Aishah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*