[VIDEO] Pernah TuIar Masak Mee Buat Bekas Suami, lbu Muda Disahkan MENlNGGAL Dunia

Sebelum ini, tuIar di aplik4si TikT0k berkenaan seorang pengguna media sos!al berkenaan dikenali sebagai @dayahhesw atau nama sebenarnya Hidayah Raiqah yang masakkan mee g0reng buat bekas suaminya yang rindu air tangan wanita itu.

Perkongsian itu telah ditonton lebih daripada 100 ribu tontonan sejak ia dimuat naik ke apl!ksi berkenaan pada awal Julai lalu.

Posting berkenaan juga mendapat maklum balas p0sitif kerana walaupun masing-masing sudah berpis4h, namun hubungan baik demi anak-anak yang sedang membesar masih lagi berjalan dengan baik.

Rakan2 zahirkan salam takziah.

Namun begitu, menerusi perkhabaran yang diperoleh daripada rakan-rakan wanita tersebut di Facebook, mereka memaklumkan yang Hidayah telahpun men!nggal dunia pada pagi 23 Julai 2021.

Sempat kongsi momen di dalam w@d.

Khabar allahyrham  sedang s4kit dimuat naik sendiri olehnya di TikT0k beberapa hari sebelum men!nggal dunia setelah mengalami k0mplikasi kesihatan yang serius.

Hidayah baru saja hembuskan nafas terakhir.

Hidayah Raiqah yang juga merupakan ibu tunggal telah men!nggalkan dua orang anak yang masih kecil. Pemergiannya di pagi Jumaat ini telah dit4ngisi rakan-rakan yang rapat dengannya dan berharap agar allahyrham ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Harap sama2 dapat sedekahkan Al-Fatihah.

Innalillahiwainailahirajiun.

Semoga tenang di sana.

Sumber: Tiktok @dayahhesw, Facebook

Via omm.

Be the first to comment on "[VIDEO] Pernah TuIar Masak Mee Buat Bekas Suami, lbu Muda Disahkan MENlNGGAL Dunia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*