Ini 4 Pvnca Pergad0han Siti Nordiana, Lan SoIo & Syura Badr0n

Kec0h di media s0siaI apabila penyanyi Syura Badr0n, Lan S0Io dan isterinya, Sheila Razlan membuat lGLive untuk berkongsi pvnca pergad0han mereka dengan penyanyi Siti Nordiana (Nana)..

Difahamkan pergad0han di antara mereka ini sudah lama berIaku dan masih berIarutan sehingga sekarang. Jadi Mur@i MY senaraikan 4 pvnca pergad0han yang berlaku di antara mereka.

#1 Dkwa Lan Solo Tumpang P0puIariti.

Menerusi IGLive yang dibuat oleh isteri Lan Solo, Sheila Razlan mendedahkan mereka telah menganggap Nana seperti ahli keluarga sendiri. Tetapi lain pula yang jadinya apabila mereka mendengar cerita bahawa Nana mendkwa Lan mahu menumpang p0pularitinya.

#2 Bur0kkan Nama Pada Pihak Pr0duksi

Selain itu, Lan S0lo dan isterinya juga diberitahu oleh pihak pr0duksi bahawa mereka telah memfitn4h Nana dengan menyeb@rkan cerita-cerita p@Isu. Akui Sheila, dia tidak pernah menceritakan apa-apa lsu pada pihak pr0duksi untuk membur0kkan Nana.

“Saya dan Lan ambik keputusan untuk unfoll0w Nana dan Anas (manager Nana). Cukup kami dibur0k-bur0kkan. Bila sampai ke pr0duction, kami pula dikata fitn4h dia. Boleh tanya semua, saya tak pernah cerita dekat pihak pr0duction mahupun fans club semua pihak”, kongsinya.

#3 lsu Makan Tak Bayar 

Tambah Sheila, dia berasa terkiIan apabila Nana menceritakan pada orang lain bahawa mereka tidak pernah membayar atau memberikan wang sekiranya keluar makan bersama.

“Saya terkiIan bab makan sebab tu dar4h dag!ng. Kami makan dekat satu restoran. Saya hanya ada RM200 sahaja itupun saya hulur. Dia kata kami makan tak bayar dan tunggu duit dia sahaja. Padahal kami bayar lebih lagi. Sampai saya fikir part mana saya tak bayar”, ded4h Sheila.

Malah dia juga berasa terkej0t mendengar cerita bahawa hanya menunggu Nana menghulurkan wang untuk membayar makanan mereka. Sheila juga berkata dia dan suaminya sering menghulurkan wang untuk membayar makanan mereka, malah jumlahnya lebih daripada sepatutnya.

#4 Periuk Nasi Ditutup 

Untuk pengetahuan kamu, Syura Badron dan Nana merupakan rakan baik. Ujar penyanyi ini, dia berasa kec3wa apabila mendengar cerita yang kurang enak yang disampaikan oleh Nana kepada orang lain. Ded4h Syura, disebabkan oleh cerita tersebut, pihak pr0duksi tidak mahu memberikan kerja padanya.

“Semua benda kami buat bersama dengan dia, dia akan rasa kami nak menumpang populariti dia. Padahal kami tak ada niat macam ni. Stop la bagitahu pihak production pasal kami. Cuba jumpa kami, kami okay ja”, ded4h Syura.

Dia juga berharap rakannya itu tampil bersua dan berbincang dengannya untuk mengenai lsu yang berlaku di antara mereka. Tetapi Syura mend4kwa Nana hanya mendiamkan diri tanpa berkomunikasi dengannya.

Apa-apa pun, Murai MY berharap agar lsu ini tidak dipanjangkan lagi dan jumpa penyelesaiannya dengan segera.

Sumber murai

Be the first to comment on "Ini 4 Pvnca Pergad0han Siti Nordiana, Lan SoIo & Syura Badr0n"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*