Lana Nordin Beri Am@ran, GeIar Michael Ang Bap0k Tua & Gem0k?

Susulan lsu pengarah terkenal, Michael Ang membid@s kenyataan Lana Nordin yang meminta Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah meletak jawatan, pelakon itu tampil memberi amaran.

Lana Sudah Jangka 

Menerusi hantaran di laman Insta-st0ry nya, Lana atau nama sebenarnya Mazlina Hassan Nordin, 41, sudah menjangkakan Michael akan membuat ulasan mengenai kenyataannya. MenggeIarkan pengarah drama itu sebagai bap0k gem0k dan tua, Lana menegaskan bahawa video yang dimuatnaik nya sebelum ini adalah kerana ingin mempersoalkan Prosedur 0perasi Standard (SOP) individu yang terlibat.

“Hei ada juga bap0k tua menyamp0k! Aku dah agak dah dia ni semua lsu dia nak kupas. Agaknya dia kena tukar kerja la! Tukar kerja kupas bawang, baru sesuai! Hey bap0k gem0k, ko ingat aku ni bod0h ke tak war@s ke? Ko tengok video itu aku upload pasal persoalkan SOP. Yang ko terlebih mer0yan kenapa? Terlebih makan h0rmon! Itu lah orang jadikan ko jantan sibuk dan jadi p0ndan. Lepas itu menyusahkan orang sibuk k0men semua lsu dalam Malaysia ini!” tegur Lana.

Beri Am@ran 

Dalam pada itu, Lana turut memberi am@ran kepada Michael untuk tidak sampai ke tahap meminta suaminya, David Mckienzie untuk masuk campur berkenaan lsu tersebut.

“Jangan sampai laki Mat Salleh aku jumpa ko! Ko pun buka hebat mana pun, bayar retis pun sendu semua tak kuasa nak layan ko”

“Jangan esok terkej0t kalau laki mat salleh aku Iempang mul0t bap0k ko itu. Inilah bap0k lebih makan h0rmon! Mid life crisis!” katanya lagi.

Dalam perkembangan berkaitan, memetik laporan MStar Online, Michael bersedia untuk bertemu dengan pasangan itu namun meminta mereka untuk mendapatkan v4ksin C0vid-19 terlebih dahulu.

Terdahulu, Murai.my melaporkan Lana meluahkan rasa kec3wa dengan peningkatan k3s yang mendadak sehingga mencapai jumlah jngkitan tertinggi. Susulan itu, dia turut berkongsi foto Dr Noor Hisham yang didkwa tidak memakai pelitup muka ketika berada di ruang awam di pejabatnya sekaligus mempertikaikan prosedur 0perasi standard (S0P) pencegahan penularan w@bak C0vid-19 yang tidak dipatuhi oleh kakitangan Kemnterian Kesihatan Malaysia (KKM) termasuk figura itu.

Sumber murai

Be the first to comment on "Lana Nordin Beri Am@ran, GeIar Michael Ang Bap0k Tua & Gem0k?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*