Pad4h Seorang Lelaki Warga Emas Direm@n Tujuh Hari.

Ak!bat melakukan hubungan s3ks luar t@bii dengan seek0r kambing bet!na sehingga menyebabkan haiwan berkenaan m4ti, seorang lelaki warga emas direm@n selama tujuh hari di Serendah, Hulu Selangor.

Menerusi lap0ran Harian Metro, kejadian berkenaan disedari oleh pemilik kambing terbabit pada jam 1.30 tengah hari selepas dia mendengar kambingnya mengeluarkan bunyi yang pel!k.

Ketika wanita berkenaan memeriksa haiwan peliharaannya yang berada di belakang rumah itu, dia mendapati seorang lelaki yang dikenali sedang bangun daripada sebelah haiwan tersebut dalam keadaan separuh b0g3l sebelum lelaki berkenaan bertindak untuk meIarikan diri.

Walau bagaimanapun, lelaki yang berusia 60 tahun itu berjaya ditahan p0lis dan hasil semakan mendapati dia mempunyai rekod jenayah lampau berkaitan k3s jen4yah.

Direm@n selama 7 hari.

Suspek telah hadir ke mahkmah pada pukul 9.20 pagi yang dibawa dengan trak serta diiringi dengan dua angg0ta p0lis. Perintah reman berkenaan telah dibenarkan oleh Penolong Pendaftar, Mohamad Azrul Muhd Sabri di Mhkamah Majistret Kuala Kubu Bharu.

Susulan daripada itu, susp3k direm@n bermula pada hari ini sehingga 4 Ogos bagi membantu sias@tan dan kes berkenaan disi@sat mengikut Sksyen 377/289 Kanun Kesksaan.

Menurut Ketua P0lis Daerah Hulu Selangor, Superintendan Arsad Kamaruddin, pihak p0lis akan melengkapkan kertas sias@tan berkenaan untuk dirujuk kepada Timbalan Pendkwa Raya bagi arahan selanjutnya.

Sumber : Harian Metro

Via ohbulan

Be the first to comment on "Pad4h Seorang Lelaki Warga Emas Direm@n Tujuh Hari."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*