lps c3ral xde job-liyana rosli slndir lufya?

Baru Berc3 ral Tak Ada Job..” Kak KM Balas Teguran, Lufya Omar Harap Allah Tegur

 

 

Usahawan dan juga anak kepada pelakon senior popular Normah Damanhuri, Liana Rosli tampil membldas teguran yang diberikan pelakon Lufya Omar berikutan tularnya video promosi produk berunsur lv c@h, baru-baru ini.Balas Liana atau lebih dikenali sebagai Kak KM, Lufya hanya menumpang populariti yang dikecapinya kini dan berkata dia memahami keadaan Lufya yang tiada ‘job’ kerana baru lepas berc3ral..

 

Dia lagi kesian sebab dia tengah ssah, aku faham..aku pernah jumpa dia. Sekarang pula dia baru pakai tudung, baru lepas berc3ral, kita faham tak ada job. Tapi tak payahlah dengan cara bercakap pasal aku unutk menaikkan rating kau. Bukan pakai nama aku untuk dapatkan job ye.

 

 

 

Kata Kak KM lagi, teguran yang dilontarkan Lufya itu seolah-olah menampakkan dirinya sebagai seorang yang j4 h4t dan berperangai bv rvk

Berikutan itu, Lufya kemudiannya memberi respon di atas kenyataan usahawan itu dan berharap sikap keras hati itu akan diberi teguran oleh Allah S.W.T kelak.

Subhanallah kerasanya hati manusia. Walaupun diberi kasih sayang keluarga, kekayaan, kesihatan tapi jangan lupa semua itu datangnya dengan izin Allah. Patuhlah perintah Allah.

Moga Allah ‘TEGUR’ dan menjadi pelajaran buat kita semua umat Islam untuk melihat hikmahnya.

Terdahulu, Lufya terpanggil untuk memberi teguran dan nasihat buat Kak KM kerana kerap memuat naik iklan berunsur lvc4h di media soslalnya.

Ujar Lufya, tindakan tersebut dapat mempengaruhi pemikiran golongan muda yang melihatkan iklan-iklan seperti itu di media soslal.

SUMBER : Astro Gempak

Be the first to comment on "lps c3ral xde job-liyana rosli slndir lufya?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*