[VIDEO] Nak b0gel jika JDT k4lah, netlzen tagih janji lelaki sembang kencang

Kemenangan Kuala Lumpur City (KL City) menent4ng pasukan pilihan Johor Darul Takzim (JDT) pada Tm Piala Malaysia 2021 malam tadi sememangnya satu pencapaian yang luar biasa.

 

Walaupun ramai yang telah mengand4ikan piala tersebut akan kekal di selatan Tanah Air, namun pada edisi ke-100 pengajuran Piala Malaysia, ia telah dibawa pulang ke Ibu Kota.

 

Nak b0geI dari KL ke Johor

 

Ramai penyokong JDT seakan terdiam dengan kemenangan tersebut termasuklah seorang lelaki yang telah memuat naik video memaklumkan akan berb0gel dari Kuala Lumpur menuju ke Johor andai KL City mampu menew4skan JDT.

Tutup muka maIv lah tu

 

Gurauan tersebut nyata memakan dirinya apabila ramai yang telah menagih janji terhadap kata-katanya sebelum perlwanan bermula.

 

Walau bagaimanapun, lelaki tersebut telah tampil di media soslalnya dengan memuat naik gambar mukanya yang ditutup dengan pelitup muka.

Minta jangan kec4m

 

Tak hanya itu, dia juga telah berkongsi video bertanyakan perihal tindakan orang ramai yang mengec4mnya seakan tidak takvt dengan d0sa.

Lain kali tu cakap fikir dulu.

 

Akan tetapi, lelaki berkenaan masih lagi dikec4m dan ramai yang memintanya untuk melakukan apa yang diucapkan tempoh hari selepas KL City berjaya menew4skan JDT dengan jaringan 2 gol tanpa balasan di babak kedua final TM Piala Malaysia 2021.

Sumber: FB Tinted Offer

Be the first to comment on "[VIDEO] Nak b0gel jika JDT k4lah, netlzen tagih janji lelaki sembang kencang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*