[VIDEO] CURl oven Mydin? Wanita dkwa k0tak berisi makanan – “Anak dah 3 hari Iapar..”

Sebelum ini, tuIar satu video di media soslaI memaparkan beberapa lndividu membawa keluar barangan di dipercayai dari premis Mydin Mart Sri Muda, Shah Alam berhubung  lnslden benc4na bnjlr yang meI4nda.

Malah, terdapat juga seorang lelaki mengangkut k0tak peralatan eIektrik termasuk ketuhar atau 0ven sehingga mengund4ng kemar4han orang ramai yang dianggap sebagai perbuatan mencvri.

Tidak berdiam diri, seorang wanita turut kelihatan dalam video itu tampil menjelaskan tind4kan lelaki tersebut dipercayai suaminya yang disifatkan berIaku saIah faham.

Menerusi perkongsian video oleh seorang pengguna Facebook Aboy Pulut, wanita berkenaan mend4kwa k0tak itu hanya berisi keperluan makanan dan bukan alat ketuhar seperti didkwa warganet.

Dia mendkwa, anaknya mengalami kelaparan selama tiga hari selepas terk4ndas di kediaman mereka selain mengetahui tentang perbuatan halal dan har4m.

“Anak saya I4par, dah tiga hari tak makan. Bawa balik oven buat apa. Itu kotak sahaja berisi biskut. Saya dah buat lap0ran p0lis. Saya minta maaf buat orang salah sangka, yang rakam tu ambil kesempatan,” katanya.

Bagaimanapun menerusi lap0ran media, Pengarah Urusan Mydin Datuk Wira Dr Ameer Ali Mydin berkata, beliau menghalalkan mereka yang meIakukan perbuatan itu dengan niat meneruskan kelangsungan hidup.

Sumber: Facebook Anuar Bashah & Aboy Pulut

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] CURl oven Mydin? Wanita dkwa k0tak berisi makanan – “Anak dah 3 hari Iapar..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*